Bestil din babystartpakke her

Har du spørgsmål til REMA 1000s babystartpakke?

Er der noget, du er i tvivl om, eller savner svar på? Læs med her, hvor vi har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice lige her.

Jeg har ikke fået en mail med bekræftelse på min bestilling af babystartpakken. Hvorfor?
Har du ikke fået en mail med en voucher til afhentning af den babystartpakke, du har bestilt? Start med at tjekke dit spamfilter – måske er mailen havnet der? 

Hvis ikke den er der, kan det evt. være, fordi du har brugt en anden mailadresse, end du plejer at bruge, da du bestilte babystartpakken. Hvis ikke du finder din bekræftelsesmail efter at have tjekket dette, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre lige her.

Jeg kan ikke bestille en babystartpakke i formularen. Hvorfor? 
Det er kun muligt at bestille én babystartpakke pr. barn (inden for 9 måneder). Muligheden for at bestille en babystartpakke er knyttet til din adresse. Får du en besked om, at du har bestilt en babystartpakke inden for de seneste 9 måneder, selvom du ikke har bestilt en babystartpakke før, kan det være, fordi:

  • du har skrevet en forkert adresse
  • din partner allerede har bestilt en babystartpakke
  • eller du netop er tilflyttet adressen, og der ligger en gammel bestilling på din adresse. Er dette tilfældet, kan vi hjælpe dig med at undersøge sagen nærmere og eventuelt slette en gammel bestilling på adressen. Kontakt os via kundeservice her.

Jeg har glemt at afhente min babystartpakke. Kan jeg nå det endnu?
Ja! Du kan sagtens afhente babystartpakken, selvom det er lidt tid siden, du har bestilt den. Voucheren til afhentning af babystartpakken er gyldig, indtil du har afhentet den i butikken.

Hvad gør jeg, hvis jeg er kommet til at trykke ”udlevér” ved en fejl?
Kontakt os via kundeservice, og forklar os situationen. Så kan vi hjælpe dig med at kontakte butikken, så købmanden ved, at det er en fejl. 

Der står, at jeg først kan hente babystartpakken 7 dage efter bestilling. Kan jeg hente den tidligere?
De 7 dage er for, at købmanden i din lokale REMA 1000 har mulighed for løbende at bestille flere babystartpakker hjem. Vi anbefaler derfor, at du spørger i din lokale REMA 1000, hvis du ønsker at afhente før. 

Er jeg automatisk medlem af Baby- og børneklubben, når jeg har hentet en babystartpakke i REMA 1000?
Nej, babystartpakken og Baby- og børneklubben er to forskellige gratis løsninger, som er uafhængige af hinanden. For at blive medlem af REMA 1000 baby- og børneklub skal du derfor tilmelde denne også. Tilmeld dig Baby- og børneklubben her.