SKÆRMFRI LEGE OG KREATIVE AKTIVITETER

De fleste børn synes, at det er sjovt at lave kreative projekter, og uanset om du som voksen selv er vild med at være kreativ eller ej, så er det hyggeligt sommetider at lave noget kreativt med vores børn. 

Vi har samlet en række skærmfri lege og aktiviteter, I kan lave sammen, når skærmen bliver lagt væk. I kan fx lave et fint blad-dyr eller flotte fuglehuse af mælkekartoner. 

Find inspiration til skærmfri aktiviteter her

LEG OG BEVÆGELSE MED TUMLEKARAVANEN

Sammen med Børneulykkesfonden inviterer vi hele familien til at tage del i Tumlekaravanen og sætte bevægelsesglæden i centrum.

Find inspiration til forskellige lege og aktiviteter, der gør det nemmere at sætte rammerne for en hverdag med masser af bevægelse og sansemotorisk udvikling. Det er godt for os alle – men især børn under udvikling. Prøv fx "Hans og Grete", trillebør eller indendørs skøjetebane.

FIND LEGE OG AKTIVITETER HER

BABYSHOWER

Det er noget helt specielt at blive forælder - uanset om det er den første lille baby eller ej. 

Når du skal arrangere et babyshower, er der forskellige ting, der skal sørges for - både til den helt store begivenhed eller til en fin lille sammenkomst. Vi giver dig her tips og inspiration til at afholde et hyggeligt babyshower.

  • Tips til indkøb, opskrifter
  • Inspiration til babyshowerlege
  • Idéer til pynt
  • Inspiration til indbydelsen

Find inspiration til babyshower her

BØRNEFØDSELSDAG

Fødselsdagsfest er hyggeligt og en stor ting - særligt for de mindste. Her finder du vejledninger til ballonport, flag og vimpler, forfriskende lækkerier, billedguirlande med fotos af dit barn og meget mere til den store dag. Med disse tips og tricks bliver fødselsdagsfejring og -festen en leg.

Psst, de lækre opskrifter og det fine pynt vil vække mindst lige så stor glæde til både en et, toårs- og femårsfødselsdag eller hos en endnu ældre fødselar.

Find inspiration til fødselsdagsfesten her

EVENTS FOR BØRN OG SMÅBØRN

I REMA 1000 har vi tradition for at sponsorere og at være med på forskellige events for børnefamilien. Det gælder blandt andet Baby- og småbørnsmessen i København og Børneulykkesfondens A Walk in the Park. Derudover samarbejder vi også med Legeheltene, som lejlighedsvis har events rundt om i landet, og vi har flere partnerskaber på diverse camps, der løber af stablen hver sommer.

Læs mere om de forskellige events og camps her