Som medlem får du

  • Nyhedsbreve om graviditet, baby og børn direkte i din indbakke. Indholdet i nyhedsbrevene er tilpasset jer og følger jeres barns – lige fra graviditet til barnet fylder 5 år.
  • En fødselsdagsgave på dit barns fødselsdag hvert år, til og med barnet fylder 5 år. Du modtager en mail med en voucher til en fødselsdagsgave på barnets fødselsdag, hvorefter du kan hente gaven i din lokale REMA 1000.
  • Et onlineunivers fyldt med masser af god inspiration til livet med baby og børn. I vores baby- og børneunivers her på hjemmesiden finder du masser af guides, inspiration og artikler med relevant viden og information for dig og din familie.

Vi håber, du har lyst til at følges med os!

Sådan tilmelder du dig

Har du en REMA 1000-profil?
Hvis du allerede har en REMA 1000-profil, fx ifm. SCAN SELV eller REMA 1000 med Vigo, skal du bruge denne til at logge ind, hvorefter du automatisk kommer videre til tilmelding. Du kan logge ind her.

Har du ikke en REMA 1000-profil?
Hvis du ikke har en REMA 1000-profil, kan du nemt og hurtigt oprette en profil i pop-up vinduet, som du møder, når du trykker på knappen ovenfor. Derefter er du klar til at tilmelde dig Baby- og børneklubben. Du kan også oprette en REMA 1000-profil her.

Tilmeld dig Baby- og børneklubben her

Har du spørgsmål til REMA 1000s baby- og børneklub?

Er der noget, du er i tvivl om, eller savner svar på? Læs med her, hvor vi har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice lige her.

Er jeg automatisk medlem af Baby- og børneklubben, når jeg har hentet en babystartpakke i REMA 1000?
Nej, babystartpakken og Baby- og børneklubben er to forskellige gratis løsninger, som er uafhængige af hinanden. For at blive medlem af REMA 1000 baby- og børneklub skal du derfor tilmelde denne også. Tilmeld dig Baby- og børneklubben her.

Babystartpakken er et tilbud til nybagte forældre, og den indeholder udvalgte babyprodukter af høj kvalitet fra REMA 1000. Bestil din gratis babystartpakke fra REMA 1000 her.

Hvornår modtager jeg en mail med information om fødselsdagsgaven til mit barn?
Hvis du er medlem af REMA 1000 Baby- og børneklub, modtager du automatisk en mail med en voucher til en fødselsdagsgave på dit barns fødselsdag.

Hvordan modtager jeg en fødselsdagsgave til mit barn?
Hvis du er medlem af REMA 1000 Baby- og børneklub, modtager du automatisk en mail med en voucher til en fødselsdagsgave på dit barns fødselsdag. Gaven kan du herefter afhente i din lokale REMA 1000.

Jeg har ikke modtaget en fødselsdagsmail, hvad gør jeg?
Vi oplever desværre, at disse mails kan lande i spam/uønsket-indbakken, så tjek altid der først. Kan du stadig ikke finde mailen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Forskellige årsager til, at du ikke har modtaget en fødselsdagsmail:

  • Mailen kan være landet i uønsket/spam-indbakken
  • Du er kun tilmeldt babystartpakken og ikke Baby- og børneklubben.
  • Dit barn har haft fødselsdag før september 2022, hvor vi lancerede baby- og børneklubben
  • Dit barn er tilmeldt med den forkerte fødselsdato/årstal

Hvis ingen af ovenstående er gældende, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kontakt kundeservice her