PRODUKTER TIL FAMILIENS MINDSTE

Hos REMA 1000 vil vi gerne følge jer hele vejen og tilbyder derfor produkter af høj kvalitet til lave priser, så du aldrig behøver at gå på kompromis, når det kommer til dit barn.

  • Alt, hvad du skal bruge, når dit barn skal pusles og bades.
  • Alle vores bleer og baby pleje produkter er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og bærer Svanen på emballagen.
  • Bredt udvalg af småbørnsmad og måltider, eksempelvis modermælkserstatning, økologiske frugt- og grøntsagssmoothies samt lækre færdiglavede økologiske babymåltider fra danske LoveMade.
  • De bedste produkter indenfor bleer, sutter, vådservietter, skumvaskeklude, ammeindlæg og meget mere.


Se hele sortimentet

DEN STORE BADE-DAG

Her finder du alt, hvad der skal til, når dit barn skal pusles og bades. 

Alle vores babyplejeprodukter er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og bærer Svanen på emballagen, så du trygt kan bruge dem på dit barn.

Find babyplejeprodukter

NÅR DET ER TID TIL EN NY BLE

I vores sortiment finder du bleer til både den nyfødte og børnehavebarnet, samt natbleer til større børn. 

Alle vores bleer er anbefalet af Astma-Allergi Danmark og bærer Svanen på emballagen. Vi har sørget for den helt rigtige pasform, der får bleen til at sidde godt og sikkert, så risikoen for lækage er mindst mulig.

Læs mere om vores bleer

MÅLTIDER TIL FAMILIENS MINDSTE

Se vores brede udvalg af lækre og nærende småbørnsmad og måltider, eksempelvis modermælkserstatning, økologiske frugt- og grøntsagssmoothies samt lækre færdiglavede økologiske babymåltider fra danske LoveMade.

Find baby- og småbørnsmad

NÅR DER SKAL RO PÅ

Her har vi samlet alle vores sutter, så du hurtigt kan finde den helt rigtige til dit barn. Smag og behag kan jo være forskelligt – også for familiens allermindste. Du finder sutter i forskellige størrelser og former, så du kan finde den helt rigtige sut til lige netop dit barns alder og behov.

Find sutter

ALT DET ANDET

Er du er på jagt efter vådservietter, skumvaskeklude, bleposer og skeer til den første mad eller nogle af de andre ting, man står og har brug for til de mindste, så kig her. Vådservietter er uundværlige i enhver småbørnsfamilie både ved pusletid og til at tørre fedtede fingre, gylp, spildt mælk og meget andet – både i hjemmet og på farten.

Find alt det andet

Gratis prøvepakke på natbleer

Vores natbleer er designet til større børn. Vi har arbejdet hårdt på at lave natbleerne, så de sidder bedst muligt, er så diskrete så muligt, og så de suger bedst muligt - med andre ord, har vi skabt en kvalitetsble. 

REMA 1000 natbleer findes til drenge og piger i aldersgrupperne 3-7 og 8-15 år. 

Læs mere og bestil prøvepakke her