Tusindvis af børn vokser op med REMA 1000 bleer

Vi er meget stolte af, at så mange danske børn vokser op med REMA 1000s bleer. For en god ble er vigtig for både starten på forældreskabet og ikke mindst starten på tilværelsen for den lille ny i familien. Derfor gør vi os umage med at producere bleer af høj kvalitet, der gør hverdagen lidt nemmere for dig og din familie.

Vores bleer følger dit barn

Vores bløde og allergivenlige bleer følger dit barns udvikling, så du altid kan finde en model, der passer til barnets behov i takt med, at det vokser. Kig forbi din lokale REMA 1000 eller shop.rema1000.dk og find bleen, der passer til din baby!

Ekstra absorberende bleer i et anatomisk design

Vores bløde, ekstra absorberende bleer er skabt i et anatomisk design, som giver dit barn den optimale bevægelsesfrihed – det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse i verden!

Vores bleer er bløde samtidig med, at de er lavet af en tynd kvalitet, hvilket gør bleen både behagelig for dit barn at have på og samtidig sikrer fuld mobilitet, så dit barn ikke føler sig besværet – heller ikke når det er ved at være tid til et bleskift. Det anatomiske design sikrer at bleen sidder hvor den skal, og dermed mindsker risikoen for lækage. Det ekstra absorberende materiale, som bleen er lavet af, sørger for at lede væsken væk fra huden og sikrer på den måde, at bleen føles behagelig – selv når der er noget i den.

Vådindikatoren fortæller dig, hvornår det er tid til et bleskift!

På vores to mindste størrelser, Nyfødt og Mini, som viser, hvornår bleen skal skiftes. Vi har tilføjet den, fordi det kan være svært at se om barnet har tisset. Den gule stribe toner først grøn og dernæst blå̊, når bleen føles fugtig og skal skiftes.

Praktisk genluk og optimal lukning

Bleen er forsynet med praktisk lukketape, som nemt kan åbnes flere gange, hvis man vil tjekke om barnet er tørt. Fronttapen med hjerterne gør det nemmere at se, hvor tapen skal sidde, når bleen lukkes.  

Praktiske for- og bagmarkører

Hver ble er desuden mærket med en praktisk for- og bagmarkør, der gør det let for dig at vende bleen rigtigt – også når det skal gå lidt stærkt!