Børnefødselsdag!

En børnefødselsdag er en milepæl for hele familien! Uanset om dit barn fylder 1, 2, 3, 4 eller 5 (eller 20, for den sags skyld) år, markerer fødselsdagen afslutningen på endnu et år fyldt med bekymringer og glæder, og at dit barn nu er blevet endnu større og endnu mere sig selv. Det er der grund til at fejre, og vi gør det gerne sammen med dig!

Derfor kan du her på siden finde masser af inspiration til lækkerier for både store og små – sjove lege, lækker mad, fin udsmykning og ikke mindst print-selv-invitationer, du kan bruge, som det passer ind i lige netop jeres fødselsdagsfest.

Vi har lavet masser af print-selv-elementer og guides, så det er bare at gå i gang!

God fornøjelse!

Print en fin invitation her

Print denne vilde safari-invitation, og udfyld med dine egne informationer som dato, tidspunkt og adresse. Send derefter afsted til dine gæster. Skabelonen kan bruges til 1- til 5-årsfødselsdag. 

Print her

1 år!

Del de store højdepunkter fra dit barns første år

Er det dit barns første fødselsdag? Markér dagen ved at skrive nogle af de allerbedste minder og store milepæle ned. Print denne folder ud, og udfyld den med sjove minder og fakta om barnets første år.

Du kan enten printe folderen og skrive info på i hånden, eller lade den være tom og sammen med dine gæster quizze om højdepunkterne fra dit barns første år.

Print her

Forfriskende lækkerier!

Hjemmebag, der ikke er kompliceret: lidt fuldkorn til de små og en kage, som både voksne og børn vil sætte pris på! Serveret med masser af frisk frugt og børnevenlige smoothies, så der er energi til leg og fejring hele dagen.

1-5-års fødselsdagskage

Fuldkornspizzasnegle

Klassiske pølsehorn

Smoothies - 2 slags

Frugtfad

Gør det lidt festligt

Det behøver ikke at tage flere dage at forberede en hyggelig børnefødselsdag – med små kneb kan du selv lave en fin udsmykning og flot bordpynt. Større børn kan sagtens være med til alt klippe-klistre-arbejdet – så bliver det både lidt mere personligt og så meget hyggeligere.

Du kan også printe en fin lille folder til hver af gæsterne, hvori de kan skrive minder fra barnets år.

Hårbøjler med dyreører

Dyresilhuetter på pind

Safaridyr på rosetter

Safarivimpler

Dyrevimpler

Guirlande

Zebra bordpynt

Ballonport

Byd gæsterne velkommen med en flot ballonport. Det er ikke så svært, som det ser ud til. Se her, hvordan vi har gjort, og få en simpel guide til, hvordan du selv kan lave en smuk ballonudsmykning.

How to