Sådan gør du

Scroll ned og se din guide

Virtuelt babyshower 

Step by step: Sådan holder du et babyshower online 

Det er svært, når vi hele tiden skal aflyse eller udskyde: fødselsdage, bryllupper … og babyshowers. I stedet for at aflyse helt kan man dog afholde nogle af arrangementerne online. Vi synes, det er vigtigt at glæde dem, vi holder af – måske mere nu end nogensinde før – og for mange kommende mødre betyder et babyshower rigtig meget. 

Derfor har vi lavet en guide til dig, der kender en kommende mor, som du ønsker at glæde med et virtuelt babyshower. 

Nedenfor finder du udkast til en tidsplan. Så kan du selv plukke og vælge, hvad du synes, skal være en del af det babyshower, du planlægger. 

Se forslag til virtuelle lege  Se forslag til huskelister

1, 2, 3.. tillykke!

Step 1: Ca. 1 måned inden 

Vælg et tema. Det traditionelle valg er blå eller lyserød alt efter barnets køn, men du kan også vælge den kommende mors yndlingsfarver, guld og glimmer eller det, du synes er mest festligt.

Vælg en dag og et tidspunkt for eventet og lav en gæsteliste.

Vælg hvilken platform, du ønsker at afholde begivenheden på. Der findes fx Teams, Skype eller Facebook. Opret et link, som gæsterne skal bruge for at deltage, og som du kan sende med i invitationen.

OPRET EVENT PÅ FACEBOOK 

Til den virtuelle invitation og oprettelsen af en event på Facebook hjælper vi også med et flot billede til at skabe den helt rette stemning. 

Download event-billede her

Step 2: Når du er klar eller 2-3 uger inden 

Inviter gæsterne, og reservér dagen hos den kommende mor. Ønsker du at lave det som en surprise-fest, skal du selvfølgelig finde på en dækhistorie – du kan evt. foreslå, om I skal ’drikke kaffe’ sammen over FaceTime.

Det er vigtigt, at du i invitationen sender det link med, som gæsterne skal bruge for at deltage i begivenheden.

Foreslå i invitationen, at gæsterne sender deres gave til den kommende mors adresse eller personligt afleverer den på dørmåtten, så hun kan åbne gaverne sammen med jer på skærmen. Lav en aftale med hendes kæreste om, at han tager imod pakkerne.

Bed eventuelt gæsterne klæde sig i temaets farver, da det skaber en følelse af fællesskab.

Online hygge og fejring

Step 3: 1-2 uger inden 

Bestil pynt, drikkevarer, snacks og alt, du skal bruge til festen, så du kan nå at modtage det og pakke det i individuelle party-kits.

Forbered lege og underholdning. Nedenfor finder du en række forslag, som du kan plukke fra. Et virtuelt arrangement er ofte kortere end et fysisk, og du bør derfor regne med færre lege. Vi anbefaler 2-3 afhængig af, hvor mange I bliver.


Step 4: 1-3 dage inden 

Pak de personlige party-kits, og aflever dem hos gæsterne, eller bed dem komme forbi og hente dem. Skal dine party-kits sendes med posten, skal dette klares i step 3, ca. 1-2 uger inden (undlad da mad).


På dagen!

Pynt op med balloner, og klæd dig efter temaet.

Alle gæster logger ind på den forudbestemte platform. Regn med, at de første 10 minutter går med tekniske problemer og at sikre, at alle bliver logget rigtigt ind.

Leg de udvalgte lege, spis de dejlige snacks, og hav et helt fantastisk babyshower!


Se forslag til virtuelle lege Se forslag til huskelister