1-års fødselsdag!

En 1-års fødselsdag er en milepæl for hele familien! De første 12 måneders glæder og bekymringer er veloverståede, og du kan glæde dig over, at din lille baby er blevet stor. Det er der grund til at fejre, og vi gør det gerne sammen med dig!

Derfor kan du her på siden finde masser af inspiration til lækkerier for både store og små – sjove lege, lækker mad, fin udsmykning og ikke mindst print-selv-invitationer, du kan bruge, som det passer ind i lige netop jeres fødselsdagsfest.

Vi har lavet masser af print-selv elementer og guides, så det er bare at gå i gang!

God fornøjelse!


Print en fin invitation her

Print denne vilde safari-invitation og udfyld med dine egne informationer som dato, tidspunkt og adresse. Send derefter afsted til dine gæster. 

Print her

Del de store højdepunkter fra dit barns første år

Nu er det tid til at lære fødselaren bedre at kende! Print denne folder ud og udfyld den med sjove minder og fakta om barnets første år.

Denne fine folder kan du printe og skrive info på i hånden, eller du kan sammen med dine gæster quizze om højdepunkterne fra dit barns første år. 

Print her

Forfriskende lækkerier!

Hjemmebag, der ikke er kompliceret, lidt fuldkorn til de små og en kage som både voksne og børn vil sætte pris på! Serveret med masser af frisk frugt og børnevenlige smoothies, så der er energi til leg og fejring hele dagen.

1-års fødselsdagskage

Fuldkornspizzasnegle

Klassiske pølsehorn

Smoothies - 2 slags

Frugtfad

Gør det lidt festligt

Det behøver ikke at tage flere dage at forberede en hyggelig 1-års fødselsdag – med små kneb kan du selv lave en fin udsmykning og flot bordpynt. Har I større børn, fætre eller kusiner, der har lyst til at være med, kan I sætte dem i gang med at klippe-klistre og lave hårbøjler til gæsterne. 

Du kan også printe en fin lille folder til hver af gæsterne, hvori de kan skrive minder fra barnets år.

Hårbøjler med dyreører

Dyresilhuetter på pind

Safaridyr på rosetter

Safarivimpler

Dyrevimpler

Guirlande

Zebra bordpynt

Ballonport

Byd gæsterne velkommen med en flot ballonport. Det er ikke så svært, som det ser ud til. Se her, hvordan vi har gjort og få en simpel guide til, hvordan du selv kan lave en smuk ballonudsmykning.

How to