Bleer med holdning!

Praktisk og bæredygtig – i én ble! 

Når vi designer bleer, går vi først og fremmest efter at skabe en praktisk ble, der sidder bedst muligt og suger bedst muligt. Vores ønske er ganske enkelt at lave den bedst mulige ble for dit barn, for dig og for miljøet. Målet er nemlig, at vores bleer giver det største og bedste indtryk hos dig og din familie, men efterlader mindst muligt aftryk på miljøet. Derfor er vores bleer både praktiske og bæredygtige. Her kan du blive lidt klogere på, hvad vi gør for at gøre de bleer, dit barn bruger, så skånsomme overfor miljøet som muligt. 

En blepakke, der passer i cykelkurven

Med de små pakker sparer vi 100 lastbiler om året

Vidste du, at de Svanemærkede bleer fra REMA 1000 produceres i Danmark, og at vi ved at have gjort pakkerne mindre (men stadig med det samme antal bleer), har sparet flere end 100 lastbiler om året, når bleerne fragtes ud til butikkerne?

Efter at vi har optimeret vores forpakning, kan vi nemlig have flere bleer pr. lastbil, når bleerne skal fragtes. Udover at de optimerede pakker er med til at spare lastbiler på vejene, er de samtidig også praktiske, så de passer i både cykelkurven og under barnevognen.

Der er tænkt på affaldssortering hele vejen rundt

95 % af affaldsmaterialet fra produktionen genanvendes

Vores bleer er meget mere end billige kvalitetsbleer, for de produceres nemlig også bæredygtigt, idet en stor del af produktionsaffaldet bliver til nye råmaterialer. Hele 95 % af alt affaldsmateriale, som opstår i forbindelse med produktionen af bleerne, genanvendes. Affaldsmaterialet omdannes af genbrugsvirksomheder til nye råmaterialer og produkter.


Husk affaldssorteringen!

Hvad skal der ske med bleen og emballagen, når det er tid til at blive smidt ud?

Bleen sorteres som restaffald

Når bleen er brugt og skal smides ud, skal den sorteres som restaffald.

Emballagen sorteres som plast ELLER genbruges som blepose

Når pakken er tom, skal emballagen i containeren til plastaffald ELLER evt. bruges som blepose til de brugte bleer.


Certificerede bleer for din, dit barns og miljøets skyld!

Vores bleer produceres i Aabenraa og er skabt under hensyntagen til miljø og natur, og ikke mindst til dit barn! Netop derfor er bleerne deklareret i samarbejde med Asthma-Allergy Nordic, og Svanemærkede, og de indeholder hverken parfume eller lotion. Ikke alle vores bleer bærer alle mærker herunder – på vores online shop her kan du se alle vores bleer og hvilke certificeringer, de har.

Her kan du blive lidt klogere på, hvilken betydning de forskellige certificeringer har for naturen og dit miljøaftryk:

Asthma-Allergy Nordic

Den Blå̊ Krans symboliserer Asthma-Allergy Nordic. Kransen kommer kun på produkter, der lever op til deres høje standarder for allergitestede råvarer og er dermed din garanti for, at bleen ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Svanemærket

Den nordiske miljømærkning med den grønne svane gives kun til de produkter, der er mindst miljøbelastende af sin slags. Med Svanemærket ved du derfor, at varen indeholder færrest mulige affaldsstoffer og er mest mulig skånsom for miljøet.


Shop vores bleer online

Få leveret til døren