Wraps med laks og grøn hummus
4 personer
Ingredienser
Grøn hummus
| 1 dåse | kikærter |
| 150 g | frosne ærter |
| 1 fed | hvidløg |
| 0.5 stk | økologisk citron |
| 2 spsk | skyr |
| 1 spsk | olivenolie |
| 1 spsk | grofthakket persille |
| 0.25 tsk | stødt koriander |
| salt | |
| peber |
Fyld
| 200 g | gulerod |
| 0.25 stk | spidskål |
| 200 g | røget laks i skiver |
| 4 stk | fuldkornstortilla |
Tilberedning
Tip: Server retten som en let middagsret med råkost til. De er også lækre til frokost eller i madpakken med grøntsager til. Laksen kan evt. erstattes med stegt kylling eller skinke.
Grøn hummus
- 1
Skyl og afdryp kikærterne i en sigte. Optø ærterne. Pres hvidløg. Pres den halve citron.
- 2
Blend kikærterne sammen med citronsaft, ærter, skyr og olie.
- 3
Tilsæt persille, koriander og evt. fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.
Fyld
- 1
Riv gulerødderne groft. Snit spidskålen fint. Smør tortillas med hummus.
- 2
Fordel gulerod og spidskål på, og tryk det lidt ned i hummussen.
- 3
Fordel laksen på, og rul tortillas fast sammen. Rul evt. hver enkelt ind i madpapir.
Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.
