Vegansk pasta bolognese
4 personer
Ingredienser
1 pose | kødfri fars |
2 spsk | olivenolie |
2 spsk | vegansk smør |
2 stk | gulerod |
2 stilke | bladselleri |
0,5 stk | løg |
0,25 tsk | revet muskatnød |
0,25 tsk | allehånde |
1 stk | laurbærblade |
7 dl | grøntsagsbouillon |
400 g | hakkede tomater |
2 spsk | grofthakket persille |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Hak gulerødder og bladselleri i fine skiver. Hak løg og hvidløg i små stykker.
- 2
Varm olivenolien i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilføj lidt smør efter ca. 1 minut.
- 3
Tilsæt gulerødder, selleri, løg, hvidløg, laurbærblade, muskat og allehånde og rør i ca. 10 minutter.
- 4
Derefter tilsættes bouillon, hakkede tomater, salt og peber efter smag. Lad det småkoge i ca. 30 minutter.
- 5
De sidste minutter tilsætter du farsen, indtil den bliver gennemvarm.
- 6
Kog pastaen og server herefter med en top af bolognesen, grovhakket persille og evt. parmesan hvis ønsket.