Stegte ris med oksekød og champignon
4 personer
Ingredienser
| 400 g | hakket oksekød |
| 1 stk | løg |
| 1 bakke | champignon |
| 1 pose | sukkerærter |
| 1 bakke | cherrytomat |
| 1 spsk | olie |
| 4 dl | ris |
| 6 dl | vand |
| 1 tsk | oregano |
| salt | |
| peber | |
| brød |
Tilberedning
- 1
Hak løg. Skyl, rens og skær champignon i skiver.
- 2
Brun oksekød i olie i en sauterpande eller gryde sammen med hakket løg.
- 3
Tilsæt champignon og lad dem svitse med. Tilsæt ris, oregano, salt, og peber. Rør rundt.
- 4
Tilsæt vand. Læg låg på og lad retten simre i 15 min. Sluk for varmen og lad retten stå i 10 min.
- 5
Skær sukkerærter i mindre stykker og tomater i halve. Steg dem kort på en varm pande og smag til med salt og peber og anret blandingen over retten.
- 6
Server med godt brød.
