Spaghetti med dijonsennep
4 personer
Ingredienser
500 g | spaghetti |
0,5 stk | hvidløg |
2 stk | løg |
1 spsk | dijonsennep |
0,5 l | piskefløde |
parmasanost | |
1 dl | olie til stegning |
100 g | smør |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Rens hvidløg og skær i skiver. Pil og hak løg. Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
- 2
Kom olivenolie i en pande. Kom hvidløg og løg i olien. Pas på - de må ikke tage farve. Kom spaghettien ved og en lille smule smør.
- 3
Tilsæt dijonsennep og piskefløde. Krydr rigeligt med peber og en smule salt.
- 4
Riv lidt parmesanost ned i saucen. Man kan eventuelt bruge to slags ost. Lad saucen koge lidt.
- 5
Anret pastaen på tallerken – og riv lidt parmesanost over. Krydres afslutningsvist med peber.