Spaghetti med dijonsennep

4 personer

Ingredienser

500 gspaghetti
0,5 stkhvidløg
2 stkløg
1 spskdijonsennep
0,5 lpiskefløde
parmasanost
1 dlolie til stegning
100 gsmør
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Rens hvidløg og skær i skiver. Pil og hak løg. Kog spaghetti efter anvisning på pakken.

  • 2

    Kom olivenolie i en pande. Kom hvidløg og løg i olien. Pas på - de må ikke tage farve. Kom spaghettien ved og en lille smule smør.

  • 3

    Tilsæt dijonsennep og piskefløde. Krydr rigeligt med peber og en smule salt.

  • 4

    Riv lidt parmesanost ned i saucen. Man kan eventuelt bruge to slags ost. Lad saucen koge lidt.

  • 5

    Anret pastaen på tallerken – og riv lidt parmesanost over. Krydres afslutningsvist med peber.

Spaghetti med dijonsennep