Spaghetti med dijonsennep
4 personer
Ingredienser
| 500 g | spaghetti |
| 0.5 stk | hvidløg |
| 2 stk | løg |
| 1 spsk | dijonsennep |
| 0.5 l | piskefløde |
| parmasanost | |
| 1 dl | olie til stegning |
| 100 g | smør |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Rens hvidløg og skær i skiver. Pil og hak løg. Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
- 2
Kom olivenolie i en pande. Kom hvidløg og løg i olien. Pas på - de må ikke tage farve. Kom spaghettien ved og en lille smule smør.
- 3
Tilsæt dijonsennep og piskefløde. Krydr rigeligt med peber og en smule salt.
- 4
Riv lidt parmesanost ned i saucen. Man kan eventuelt bruge to slags ost. Lad saucen koge lidt.
- 5
Anret pastaen på tallerken – og riv lidt parmesanost over. Krydres afslutningsvist med peber.
