Rugbrødssandwich med kylling, estragon og fennikel
2 stk
Ingredienser
2 stk | sandwichbrød – gerne groft |
2 stk | kyllingebryst |
salt | |
peber | |
Smagsneutral olie, til stegning | |
1 pose | salat |
1 stk | fennikel |
1 dl | æggehvider |
1 potte | estragon |
2 spsk | dijon sennep |
1 spsk | eddike |
Smagsneutral olie |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 200°.
- 2
Krydr’ kyllingebrysterne med salt og sort peber.
- 3
Varm en pande op med lidt smagsneutral olie. Steg kyllingebrysterne på begge sider til de er gyldne. De skal cirka have 12 minutter ved middelhøj varme (fjerkræ skal altid være gennemtilberedt).
- 4
Mens kyllingebrysterne steger, varmes brødene i 5 minutter i ovnen.
- 5
Kom æggehvide, estragonblade, dijonsennep, salt, eddike og sort peber i en blender og blend til ensartet masse. Hæld langsomt smagsneutral olie i, indtil cremen bliver tyk. Smag den til med mere salt og eddike hvis den mangler.
- 6
Snit fennikel fint (gerne på et mandolinjern).
- 7
Når kyllingebrysterne er færdigtilberedte, skæres de ud i skiver.
- 8
Smør brød med estragoncremen på begge sider. Kom hhv skåret kyllingebryst, feldsalat og fintsnittet fennikel i.
