Ratatouille
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | aubergine |
| 1 stk | squash |
| 6 stk | tomat |
| 2 stk | peberfrugt |
| 2 stk | løg |
| 2 fed | hvidløg |
| 1 bundt | timian |
| 1 bundt | basilikum |
| 1 dåse | flåede tomater |
| olivenolie til stegning | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Skær alle grøntsager i tern.
- 2
Sautér løg i olivenolie til de er klare. Tilsæt grøntsager - en slags ad gangen. Tilsæt krydderurter og flåede tomater.
- 3
Lad retten simre og koge godt ind på lavt blus i ca. 1 time. Den skal ikke være vandet. Rør løbende i gryden. Auberginerne suger fedtstof, så tilsæt olie jævnligt undervejs.
- 4
Smag til med salt og peber.
