Pizzasnegle med skinke
20 stk
Ingredienser
Dej
| 50 g | gær |
| 3 ml | lunken vand |
| 500 g | mel |
| 2 spsk | rapsolie |
| 1 tsk | salt |
| 1 tsk | sukker |
Fyld
| 200 g | skinke i strimler |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 150 g | mozzarella |
| 4 spsk | tomatpuré |
| 1 tsk | oregano |
| salt | |
| Friskkværnet peber |
Tilberedning
Dej
- 1
Opløs gær i en stor skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløst.
- 2
Tilsæt olie, hvedemel og salt. Ælt dejen grundigt, indtil den er glat og elastisk. Dette kan tage omkring 10 minutter med håndkraft eller med en køkkenmaskine.
- 3
Dæk skålen med et fugtigt klæde og lad dejen hæve i et lunt sted i ca. 1 time, eller indtil den er fordoblet i størrelse.
Fyld
- 1
Når dejen er hævet, rulles den ud på et let melet bord til et rektangel på ca. 30x40 cm.
- 2
Smør tomatpuré i et jævnt lag over dejen. Drys med oregano, salt og peber.
- 3
Fordel skinke og hakket peberfrugt jævnt over hele dejen. Top med revet ost.
- 4
Rul rejen stramt op fra den lange side. Skær rullen i ca. 2 cm tykke skiver, så du får omkring 20 pizzasnegle.
- 5
Læg pizzasneglene på bageplader med bagepapir og lad dem efterhæve under et klæde i ca. 30 minutter.
- 6
Forvarm ovnen til 200°C. Bag pizzasneglene i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.
- 7
Lad pizzasneglene køle af på en rist i nogle minutter før servering. De kan nydes både varme og kolde.
