Pizzasnegle med skinke

20 stk

Ingredienser

Dej

50 ggær
3 mllunken vand
500 gmel
2 spskrapsolie
1 tsksalt
1 tsksukker

Fyld

200 gskinke i strimler
1 stkrød peberfrugt
150 gmozzarella
4 spsktomatpuré
1 tskoregano
salt
Friskkværnet peber

Tilberedning

Disse pizzasnegle med skinke og peberfrugt er en fantastisk snack til festlige lejligheder eller som en del af en frokost. Velbekomme!

Dej

  • 1

    Opløs gær i en stor skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløst.

  • 2

    Tilsæt olie, hvedemel og salt. Ælt dejen grundigt, indtil den er glat og elastisk. Dette kan tage omkring 10 minutter med håndkraft eller med en køkkenmaskine.

  • 3

    Dæk skålen med et fugtigt klæde og lad dejen hæve i et lunt sted i ca. 1 time, eller indtil den er fordoblet i størrelse.

Fyld

  • 1

    Når dejen er hævet, rulles den ud på et let melet bord til et rektangel på ca. 30x40 cm.

  • 2

    Smør tomatpuré i et jævnt lag over dejen. Drys med oregano, salt og peber.

  • 3

    Fordel skinke og hakket peberfrugt jævnt over hele dejen. Top med revet ost.

  • 4

    Rul rejen stramt op fra den lange side. Skær rullen i ca. 2 cm tykke skiver, så du får omkring 20 pizzasnegle.

  • 5

    Læg pizzasneglene på bageplader med bagepapir og lad dem efterhæve under et klæde i ca. 30 minutter.

  • 6

    Forvarm ovnen til 200°C. Bag pizzasneglene i ovnen i ca. 15-20 minutter, eller indtil de er gyldne og gennembagte.

  • 7

    Lad pizzasneglene køle af på en rist i nogle minutter før servering. De kan nydes både varme og kolde.

Tip: Frys evt. pizzasneglene ved at pakke dem lagvis i fryseposer med bagepapir imellem.
Pizzasnegle med skinke