Pizza med parmaskinke
1 stk
Ingredienser
Tomatsauce
| 1 dåse | flåede tomater |
| 1 fed | hvidløg |
| oregano | |
| salt | |
| peber |
Pizza
| 1 stk | færdiglavet pizzadej |
| 1 stk | rødløg |
| 100 g | manchego ost |
| 4 spsk | mascarpone |
| 2 pakker | mozzarella |
| 10 stk | sorte oliven uden sten |
| 6 skiver | parmaskinke |
| salt | |
| peber |
Pynt
| basilikumblade |
Tilberedning
Tomatsauce
- 1
Put flåede tomater, oregano, presset hvidløg og salt og peber i en gryde og kog det op. Lad pizzasaucen stå og simre i ca. 10 minutter.
- 2
Hæld pizzasaucen i en blender og blend igennem. Lad pizzasaucen køle lidt af.
Pizza
- 1
Tænd ovnen på 225° og læg en bageplade i ovnen.
- 2
Hak rødløg fint og riv ost.
- 3
Fold pizzabunden ud og læg den på bagepapir. Smør pizzabunden med mascarpone.
- 4
Fordel pizzasauce i et tyndt lag, samt skiver af mozzarella og rødløg. Drys revet ost på toppen og pynt med oliven.
- 5
Bag pizzaen ved 225° i 10-12 min. til bunden er sprød. Herefter tages pizzaen ud af ovnen og krydres med salt og peber.
- 6
Fordel parmaskinke og basilikumblade på pizzaen og evt. lidt mere revet ost.
