Pizza med mascarpone
1 stk
Ingredienser
| 1 stk | færdiglavet pizzadej |
| 2 dl | mascarpone |
| 1 stk | aubergine |
| 1 stk | squash |
| 1 stk | frisk chili |
| 2 fed | hvidløg |
| 250 g | hakket oksekød |
| 1 spsk | stærk mango chutney |
| 50 g | pinjekerner |
| 1 spsk | karry |
| 1 stængel | frisk rosmarin |
| 0.5 bundt | frisk basilikum |
| 100 g | parmesan |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Smør pizzabunden med et tyndt lag mascarpone.
- 2
Skær aubergine og squash i helt tynde skiver. Læg dem i rækker skiftevis på pizzabunden.
- 3
Skær chili og hvidløg i skiver og fordel henover.
- 4
Rør hakket oksekød med mangochutney, pinjekerner, salt, peber og karry. Fordel kødet i små klatter ud over pizzaen.
- 5
Drys en lille smule rosmarin, basilikum og lidt groftrevet parmesan henover.
- 6
Sæt i en forvarmet ovn på 200° og bag i 20-30 minutter. Tag pizzaen ud, når den er sprød og gylden.
