Pita med kylling og karrydressing
4 personer
Ingredienser
Kylling
| 500 g | kyllingeinderfilet |
| 1 spsk | olie til stegning |
| 1 tsk | karry |
| 1 tsk | salt |
| 0.5 tsk | friskkværnet peber |
Karrydressing
| 3 dl | yoghurt naturel |
| 1 spsk | mayonnaise |
| 1 tsk | karry |
| 1 stk | økologisk citron |
| 1 tsk | salt |
| 0.5 tsk | peber |
Tilbehør
| 8 stk | pitabrød |
| 1 stk | iceberg salat |
Tilberedning
Karrydressing
- 1
Start med at rive citronskallen på et rivejern og pres derefter saften fra citronen.
- 2
Rør alle ingredienser sammen.
Kylling
- 1
Tænd ovnen på 200°. Tag risten ud af ovnen.
- 2
Krydr kyllingefileterne med salt, peber og karry på begge sider.
- 3
Tag en stegepande og varm den op til høj varme. Hæld olie på panden og skru blusset ned på middelvarme, og steg derefter kyllingeinderfileterne i 8 minutter. Vend dem flere gange undervejs.
Tilbehør
- 1
Skyl og snit salaten fint.
- 2
Spred alle pitabrødene ud på bageristen. Sæt risten i den 200° varme ovn og lun dem i 3-4 minutter.
- 3
Server sammen med salat, kylling og karrydressing.
