Pesto wrap med linser og nordisk slaw

2 personer

Ingredienser

2 stkstore tortilla wraps
2 håndfuldepersille
1 håndfuldmandler
1 stkøko citron – skal og saft
salt
sort peber
Smagsneutral olie
1 dåselinser (eller bønner)
1 bakkeKålsalat med korn & knas
1 stkmoden avocado

Tilberedning

  • 1

    Forvarm ovnen til 170°.

  • 2

    Lav nu pesto: Blend persille, mandler, citronsaft + skal, salt og sort peber sammen til nogenlunde ensartet masse. Blend smagsneutral olie i, til tyk og cremet konsistens.

  • 3

    Varm wraps i 2 minutter (til de lige er lune).

  • 4

    Mens wraps luner drænes linserne og vendes med ”kålsalat med korn & knas” – vend lidt grøn pesto i blandingen.

  • 5

    Skær avocadoen ud i tynde skiver.

  • 6

    Når tortilla wrapsene er lune, smøres de med pesto og linsefyldet fordeles i dem.

  • 7

    Rul tortilla wrapsene sammen (eventuelt i folie, så de er nemme at have med i madpakken).

Pesto wrap med linser og nordisk slaw