Pesto wrap med linser og nordisk slaw
2 personer
Ingredienser
2 stk | store tortilla wraps |
2 håndfulde | persille |
1 håndfuld | mandler |
1 stk | øko citron – skal og saft |
salt | |
sort peber | |
Smagsneutral olie | |
1 dåse | linser (eller bønner) |
1 bakke | Kålsalat med korn & knas |
1 stk | moden avocado |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 170°.
- 2
Lav nu pesto: Blend persille, mandler, citronsaft + skal, salt og sort peber sammen til nogenlunde ensartet masse. Blend smagsneutral olie i, til tyk og cremet konsistens.
- 3
Varm wraps i 2 minutter (til de lige er lune).
- 4
Mens wraps luner drænes linserne og vendes med ”kålsalat med korn & knas” – vend lidt grøn pesto i blandingen.
- 5
Skær avocadoen ud i tynde skiver.
- 6
Når tortilla wrapsene er lune, smøres de med pesto og linsefyldet fordeles i dem.
- 7
Rul tortilla wrapsene sammen (eventuelt i folie, så de er nemme at have med i madpakken).
