Orientalsk kyllingegryde
4 personer
Ingredienser
| 900 g | kyllingebrystfilet |
| 0.5 dl | olie til stegning |
| 200 g | gulerod |
| 200 g | hvidkål |
| 2 fed | hvidløg |
| 1 stk | rødløg |
| 125 g | bambusskud |
| 0.5 spsk | karrypasta |
| 0.25 l | piskefløde |
| 1 dåse | kokosmælk |
| 50 g | cashewnødder |
| ingefær | |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| ris | |
| brød |
Tilberedning
- 1
Svits karrypasta, hvidløg samt krydderier kort i olivenolie i en tykbundet gryde.
- 2
Skær kyllingebrystfilet i passende stykker og tilsæt til gryden. Sautér indtil kødet har en let gylden farve.
- 3
Rens og skær hvidkål, gulerødder og rødløg i passende stykker. Tilsæt til gryden med kyllingekødet. Det hele vendes godt.
- 4
Tilsæt kokosmælk og piskefløde og rør godt. Tilsæt bambusskud.
- 5
Lad det hele småkoge indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens.
- 6
Smag til med salt og peber. Top med ingefær og cashewnødder inden servering. Serveres med løse ris og brød.
