Minifrikadeller
Ingredienser
500 g | grise- og kalvekød |
25 g | hvedemel |
25 g | finvalsede havregryn |
1 stk | æg |
0,5 stk | løg |
1 dl | mælk |
0,5 tsk | rosmarin |
salt | |
peber | |
smør til stegning |
Tilberedning
Disse frikadeller er gode til madpakken! Giv et godt stykke brød med sammen med frikadellerne, et par cherrytomater og et stykke lækker ost, og så har dit barn et skønt måltid at glæde sig til.
- 1
Hak løg fint.
- 2
Rør farsen sammen og sæt den på køl, mens du varmer panden op.
- 3
Smelt smør og sæt frikadellerne på panden med teskeer.
- 4
Steg dem og vend dem undervejs, så de er næsten helt runde.
- 5
Frys dem ned i portioner på tre minifrikadeller, eller hvor mange du tror, at dit barn kan spise. Og tag dem så ud af fryseren aftenen inden, du vil give dem med i madpakken.