Kyllingefarsbrød
4 personer
Ingredienser
Kyllingefarsbrød
| 400 g | hakket kyllingekød |
| 1 stk | økologisk citron |
| 5 fed | hvidløg |
| 0.5 bundt | estragon |
| 4 stk | løg, evt. skalotteløg |
| 2 dl | rasp |
| 1 stk | spidskål |
| 0.5 l | piskefløde |
| 2 spsk | dijon sennep |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| Kartofler |
Tilberedning
- 1
Riv citronskal. Hak timian, estragon, hvidløg og løg fint.
- 2
Bland hakket kyllingekød med revet citronskal, timian, estragon, hvidløg og løg og rasp. Form det til et brød. Drys rasp henover.
- 3
Skær spidskål på langs i otte stykker og læg i bunden af et ildfast fad.
- 4
Rør piskefløde sammen med dijon sennep, salt og peber. Hæld fløden i bunden af fadet med spidskål. Læg farsbrødet ovenpå.
- 5
Bag farsbrødet ved 180° i 25-30 minutter. Farsbrødet skal være gyldenbrunt. Lad det trække i 5 minutter inden servering.
- 6
Server kartoffelmos eller kogte kartofler til.
