Jordskokkerisotto
4 personer
Ingredienser
| 250 g | risottoris |
| 2 stk | jordskok |
| 1 bakke | champignon |
| 0.5 bakke | cherrytomat |
| 1 stk | løg |
| 2 fed | hvidløg |
| 1 stk | citron |
| 2 spsk | mascarpone |
| 2 dl | hvidvin |
| 6 dl | vand |
| 100 g | parmesan |
| 2 spsk | olivenolie |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Skræl jordskokkerne og skær dem i små firkanter. Rens champignon og skær dem i skiver. Hak løg og hvidløg.
- 2
Svitses løg, hvidløg og jordskokker i en gryde uden det tager farve.
- 3
Tilsæt risottoris og vend det hele sammen. Hæld hvidvin ved og rør til den er fordampet.
- 4
Kom champignon og overskårne cherrytomater ved.
- 5
Tilsæt mascarpone og revet parmesanost i og afrund med friskrevet citronskal. Smag til med salt og peber.
- 6
Afslut med lidt reven parmesanost, olivenolie og friskkværnet peber.
