Grillet madbrød med falalfler & bønnecreme

2 stk

Ingredienser

2 stkgrillet madbrød
1 dåserøde kidney bønner
1 pottebredbladet persille
0.5 stkspidskål
1 stkmoden avocado
1 stkøko citron – skal og saft
Salt
Sort peber
0.5 stkrød chili
1 bakkefalafelfars
2 spsksmør
1 spsksmagsneutral olie

Tilberedning

  • 1

    Forvarm ovnen til 200°.

  • 2

    Når ovnen er varm, lunes madbrødene i 8-10 minutter til de er sprøde og varme.

  • 3

    Mens brødene varmes, steges falaflerne. Form 8 lige store falafler af farsen. Steg dem varme og gyldne i olie og smør.

  • 4

    I en blender, blendes kidneybønner, persille, skal og saft fra citronen, chili (uden kerner), salt og sort peber til en grov bønnemos.

  • 5

    Snit spidskålet fint og vend det med lidt olivenolie og salt.

  • 6

    Skær avocadoen ud i skiver.6. Skær avocadoen ud i skiver.

  • 7

    Halver madbrødene og smør begge sider med den grove bønnemos. Kom hhv falafler, spidskål & avocado i.

Grillet madbrød med falalfler & bønnecreme