Grillet madbrød med falalfler & bønnecreme
2 stk
Ingredienser
2 stk | grillet madbrød |
1 dåse | røde kidney bønner |
1 potte | bredbladet persille |
0.5 stk | spidskål |
1 stk | moden avocado |
1 stk | øko citron – skal og saft |
Salt | |
Sort peber | |
0.5 stk | rød chili |
1 bakke | falafelfars |
2 spsk | smør |
1 spsk | smagsneutral olie |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 200°.
- 2
Når ovnen er varm, lunes madbrødene i 8-10 minutter til de er sprøde og varme.
- 3
Mens brødene varmes, steges falaflerne. Form 8 lige store falafler af farsen. Steg dem varme og gyldne i olie og smør.
- 4
I en blender, blendes kidneybønner, persille, skal og saft fra citronen, chili (uden kerner), salt og sort peber til en grov bønnemos.
- 5
Snit spidskålet fint og vend det med lidt olivenolie og salt.
- 6
Skær avocadoen ud i skiver.6. Skær avocadoen ud i skiver.
- 7
Halver madbrødene og smør begge sider med den grove bønnemos. Kom hhv falafler, spidskål & avocado i.
