Glutenfri taco toast
4 personer
Ingredienser
| 350 g | kyllingefilet |
| 3 spsk | olivenolie |
| 1 skive | glutenfri toastbrød |
| 100 g | taco sauce |
| 80 g | rød cheddar |
| 10 stk | cherrytomater |
| 1 stk | avocado |
| 1 tsk | cremefraiche |
| salt | |
| Peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 200°.
- 2
Skær kyllingen ud i små tern og steg dem på panden i en spiseske olie. Mos eller blend avokado og creme fraiche sammen til en guacamole.
- 3
Pensel alle skiver brød med olie på den ene side.
- 4
Placer 5 af skiverne på en bageplade med oliesiden nedad. Smør skiverne med tacosauce.
- 5
Fordel cheddarosten, så den dækker brødskiverne med ost.
- 6
Skær tomaterne ud i små tern og fordel dem oven på osten. Læg derefter et lag kylling og fordel guacamolen oven på kyllingen. Drys med salt og peber.
- 7
Læg en skive brød over med oliesiden opad.
- 8
Bag dem i ovnen i 10 minutter eller til oversiden er gylden.
