Glutenfri taco toast

4 personer

Ingredienser

350 gkyllingefilet
3 spskolivenolie
1 skiveglutenfri toastbrød
100 gtaco sauce
80 grød cheddar
10 stkcherrytomater
1 stkavocado
1 tskcremefraiche
salt
Peber

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen til 200°.

  • 2

    Skær kyllingen ud i små tern og steg dem på panden i en spiseske olie. Mos eller blend avokado og creme fraiche sammen til en guacamole.

  • 3

    Pensel alle skiver brød med olie på den ene side.

  • 4

    Placer 5 af skiverne på en bageplade med oliesiden nedad. Smør skiverne med tacosauce.

  • 5

    Fordel cheddarosten, så den dækker brødskiverne med ost.

  • 6

    Skær tomaterne ud i små tern og fordel dem oven på osten. Læg derefter et lag kylling og fordel guacamolen oven på kyllingen. Drys med salt og peber.

  • 7

    Læg en skive brød over med oliesiden opad.

  • 8

    Bag dem i ovnen i 10 minutter eller til oversiden er gylden.

Glutenfri taco toast