Glutenfri lemon butter chicken
4 personer
Ingredienser
Kylling
| 4 stk | kyllingebryst |
| 4 spsk | smør |
| salt | |
| peber | |
| Hvidløgspulver |
Sovs
| 2 spsk | smør |
| 4 fed | hvidløg |
| 0.5 dl | revet parmesan |
| citronsaft | |
| 2 dåser | kokosmælk |
| 1 tsk | timian |
| 2 tsk | rød karry |
| 90 g | frisk spinat |
| 1 dl | hvidvin |
| 1 dl | fløde |
Tilberedning
- 1
Drys kyllingebrysterne med salt, peber og evt. hvidløgspulver.
- 2
Steg kyllingebysterne på en pande i lidt olie til de er gyldne og let gennemstegt og tag dem af panden. Vi anbefaler at bruge en pande med høje kanter og stålhåndtag.
- 3
Hak hvidløget fint og steg på panden i smeltet smør.
- 4
Tilsæt kokosmælk, citronsaft, timian, rød karry og parmesan. Rør fløde og hvidvin i blandingen som koges op i 4-5 minutter.
- 5
Herefter skrues ned for varmen og kylling tilsættes.
- 6
Varm ovnen op til 180° og sæt panden i ovnen i ca. 15-20 min.
- 7
Tilsæt spinat lige inden servering.
Tip: Server med ris.
