Glutenfri frikadellesandwich med tzatziki
4 personer
Ingredienser
| 1 pose | frilands frikadeller uden gluten |
| 20 g | smør |
| 4 stk | glutenfri sandwichstykker |
| 2 dl | græsk yoghurt |
| agurk | |
| 1 tsk | salt |
| Friskkværnet peber | |
| 2 fed | hvidlæg |
| 100 g | revet gulerod |
| hjertesalat | |
| Syltede rødløg | |
| Mayonnaise |
Tilberedning
- 1
Start med at lave tzatziki ved at halvere agurken på langs, fjern kernerne med en ske og riv agurken groft. Drys med salt og lad væden dryppe af i en sigte.
- 2
Rør med græsk yoghurt og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
- 3
Steg frikadellerne på en varm pande i smør i 8-10 minutter.
- 4
Lun sandwichstykkerne i ovnen til de er gyldne og gennemvarme.
- 5
Hak salaten groft og bland med revet gulerod.
- 6
Halver de lune sandwichstykker, smør begge sider med mayonnaise og fyld med salatblanding, tzatziki, syltede rødløg og lune frikadeller.
