Amagermad med æggesalat
4 personer
Ingredienser
Æggesalat
| 8 stk | æg |
| 2 dl | skyr |
| 4 tsk | hakket løg |
| 4 spsk | hakket purløg |
| 4 tsk | kapers |
| 1 tsk | karry |
| 1 tsk | groft salt |
Tilbehør
| 500 g | cherrytomater |
| 1 stk | agurk |
| 200 g | fuldkornssandwichbrød |
| 200 g | fuldkornsrugbrød |
Tilberedning
- 1
Kog æggene i ca. 8 minutter, afkøl og skær dem i tern.
- 2
Rens løg og skyl purløg.
- 3
Rør skyr med hakket løg, purløg og kapers. Vend æggene i og smag til med lidt karry, groft salt og peber.
- 4
Fordel æggesalaten mellem rugbrød og sandwichbrød og skær i trekanter på skrå.
- 5
Server med cherrytomater og agurk i stave.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
