Sådan laver du popcakes 

Lette, lækre og lige til at spise!

Du får ca. 12 popcakes med denne opskrift. Du skal bruge:

Dej
  • 250 gram kold marcipan
  • 250 gram sukker
  • 150 gram blødt smør
  • 4 æg
  • Vanilje fra 1 vaniljestang
  • 130 gram mel
  • 150 gram hvid overtrækschokolade
  • Rosa kagestøv
  • Guld kagestøv

Derudover
  • Slikkepinde-pinde
  • Smalt silkebånd i passende farver
  • Kopper eller skåle med sukker til at stille kagerne i

Sådan gør du

Sæt ovnen på 180 grader almindelig ovn.

Pisk sukker og smør blødt og luftigt. Riv marcipanen på et groft rivejern ned i dejen. Tilsæt vaniljen og ét æg af gangen.

Kom mel i dejen, og vend den rundt, inden du hælder den i en smurt springform. Bank den let mod bordet, så dejen fordeler sig, og bag kagen i ovnen i 50 minutter.

Tag kagen ud af ovnen og af formen, og lad den køle af.

Form små kugler af kagedejen i ens størrelser, og sæt dem på pindene.

Smelt chokoladen forsigtigt. Dyp kuglerne heri, og drys herefter med kagestøv i valgfri farve.

Stil til tørre, og bind herefter små sløjfer på.